O nama

Plamingo doo Više od 30 godina, PLAMINGO predstavlja značajno ime u razvoju i proizvodnji dijelova od plastike.
Firma je osnovana 1972 godine, a kao njen utemeljitelj se smatra Aziz Ćurić koji je u 70-im godinama prošlog vijeka spadao u pionire u sektoru proizvodnje plastike.
Već 1992 godine firma prerasta u društvo sa ograničenom odgovornošću.
Danas PLAMINGO d.o.o sa svojih cca 100 zaposlenih radnika predstavlja veoma prosperitetnu kompaniju koja je stekla reputaciju kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Razvoj, proizvodnja, kontrola kvaliteta, tehnički i komercijalni tim su njegovi noseći stubovi.
Težište preduzeća leži u proizvodnji.
Svi artikli osim brtvi rade se od visoko kvalitetnog tehničkog materijala-ABS (Acrylnitril-Butatin-Styrol-Polymer).
Već u ranoj fazi razvoja koncepta nudimo cjelokupan i kompletan servis i pomažemo kupcu pri izboru materijala i odgovarajućeg dizajna. Rezultat toga su poslovne veze koje se odlikuju sa dobrim ličnim odnosima i potpunim medjusobnim respektom. Povjerenje i pouzdanost definira naše partnerstvo.
Konsekventa strategija i vjernost naših kupaca dovela nas je do uspjeha na koji smo veoma ponosni.
Dovoljna količina mašina za proizvodnju, inovativna rješenja i cjelokupni koncepti, moderni menagement kao i efektivna i visoko motivirana radna snaga čine bazu koja nam omogućava da vaše (naloge) porudžbe kvalitetno uradimo i u dogovorenom roku isporučimo. Naš cilj su zadovoljni kupci.
  • Administrativna jedinica:
  • Federacija BIH
  • Općina:
  • Gračanica
  • Adresa:
  • Branilaca grada b.b.