O nama

Euro-prost doo

Firma EURO PROST osnovana je u Julu 1997.g. Tehničko osoblje je već imalo iskustva sa vertikalnim transportom, ali se proizvodni program bazirao na transportu i osoba i tereta.Od Januara 2000.g. firma EURO PROST se isključivo opredjeljuje za tržište liftova, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu.
U mjestu Miričina, opština Gračanica - Bosna i Hercegovina, nalazi se sjedište firme sa upravom, projektnim i tehničkim odjelom, proizvodnim pogonom i skladištem u vlastitim objektima.Projektovanje i proizvodnja se baziraju na najnovijim dostignućima i našoj saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima na tržištu liftova. Baziran na uspješnoj saradnji kupac-projektovanje-kvalitet, proizvodni program se neprekidno povećava uspjevajući održati visok nivo kvaliteta, sigurnosti naših proizvoda, ali i zadovoljstvo kupaca i korisnika.
Augusta 2004.g. uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, čime smo potvrdili našu spremnost na ispunjenje zahtjeva kupca i naše opredjeljenje za kvalitet i sigurnost. Cilj firme EURO PROST je osigurati kupcu proizvod vrhunskog kvaliteta. Od ideje i koncepta do tehničkih rješenja usklađenih sa važećim normativima i standardima. Kvalitet i sigurnost naših proizvoda trajan je zadatak i cilj svih uposlenih u firmi EURO PROST. Vertikalni transportni sistemi omogućavaju široku komercijalnu upotrebu: malo-teretni, osobni, teretni i auto liftovi.
Naši liftovi sigurno i udobno prevoze osobe i terete u stambenim objektima, hotelima, trgovačkim centrima, bankama i drugim javnim institucijama. Vjerujemo i u mogućnosti smo da ispunimo svaki zahtjev investitora koji nam je postavljen. Optimalan izbor potrebnog sistema definišemo zajedno sa Kupcem, preko Idejnog rješenja lifta i Tehničkog opisa do finalnog proizvoda koji će 100% zadovoljiti potrebe i naj zahtjevnijih uslova rada. Tokom projektovanja i izrade lifta, obezbjeđeno je Kupcu da odabere: uređenje i opremljenost kabine, spratnih vrata i portala, elektronskih komponenti i ostale opreme lifta. Na raspolaganju je veliki izbor RAL boja za plastifikciju, INOX limovi sa većim brojem površinske obrade, DLW protuklizni-antistatik ili kamen za pod, razni oblici rukohvata i stropova u kabini, kabinski i spratni pozivi.

Sve izrađene komponente su kontrolisanog kvaliteta i u skladu su sa normativima nude:
» kvalitet i sigurnost
» fleksibilnost i udobnost
» manju potrošnju električne energije
» mali troškovi održavanja
Svi elementi su testirani i podešeni za naj finiji rad prije isporuke i ugradnje, u skladu sa našim visokim standardima.

Vaš EURO PROST.

  • Administrativna jedinica:
  • Federacija BIH
  • Općina:
  • Gračanica
  • Adresa:
  • Srednja Miričina b.b.