O nama

Šabić commerce

O nama
SABIC Commerce ovlašteni je uvoznik i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača tkanina za sve namjene.
Naše trgovine poznate su po tome što svojim kupcima nude vrhunske tkanine najpoznatijih talijanskih modnih dizajnera kao i proizvođača prvoklasnih prirodnih tekstilnih materijala po povoljnim cijenama. SABIC Commerce ima dugu tradiciju u svijetu modnih tkanina, prepoznatljivo ime koje garantuje kvalitetu. Prati nas kontinuirani rast i razvoj!
Naša misija od samog osnivanja je da ljubiteljima kvalitetnih tkanina koje su jedna od najvažnijih komponenti današnjice, pruži bogata ponuda materijala ekskluzivnih svjetskih proizvođača po domaćim cijenama.
Vi zamislite svoju idealnu kreaciju, mi ćemo naći pravu tkaninu za vas.
Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet, cijene i ljubaznost osoblja koje će vam uvijek pomoći.

Poslovna filozofija
Biti drugačiji i neprekidno se okretati kupcima. Sve to moguće je jedino uz pomoć vrhunski educiranog i motiviranog tima, svjesnog da samo puno rada, zapravo puno kvalitetnog rada može napraviti razliku i diferencirati nas od konkurencije. Takav je tim u svim uvjetima i svim vremenima pobjednički. U središtu naše poslovne filozofije uvijek je čovjek. Svojim sveukupnim djelovanjem nastojimo biti društveno odgovorna kompanija spremna da svojim poslovanjem, odnosom prema zajednici, okolišu, našim kupcima i partnerima budemo primjer odgovornosti, uspješnosti i poslovanja u najboljem poslovnom duhu.

Misija, vizija, ciljevi
Obezbijediti kupcima tkanine najviše kvalitete uz povoljne cijene, kontinuiranim praćenjem tržišta i rastom.
Stvaranje jake maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini.
Otvaranje novih radnih mjesta.
Cilj je zadovoljan kupac i to je naš imperativ.

Društvena odgovornost
U ekonomski zahtjevnim vremenima nastojimo pronaći balans nudeći svoju pomoć tamo gdje je najpotrebnija: mnogočlanim obiteljima, sportskim programima čiji je primarni cilj socijalizacija mladih, kreiranjem poticajne radne atmosfere, iznalaženjem radnih mjesta i poboljšanjem radnih uvjeta, a sve to činimo rukovodeći se jedinim ispravnim parametrom: čovječnošću i velikodušnošću prema zajednici iz koje potječemo i kojoj smo zahvalni na poticaju...

  • Administrativna jedinica:
  • Federacija BIH
  • Općina:
  • Gračanica
  • Adresa:
  • Zlatnih Ljiljana bb, 75320 Gračanica